Over ons

Wat wij belangrijk vinden

Passie voor super gezonde ingrediënten!!
Onze missie is het ontwikkelen van pure en gezonde dranken. Wij ontwikkelen alleen producten die wij onze kinderen onbeperkt durven te geven. We zijn gepassioneerd bezig om alleen van de beste vruchten en gezondste ingrediënten, geweldige dranken te maken. Eet natuurlijk en gezond, dan voel je je goed en zie je er ook goed uit!

Altijd puur en smaakvol

Wij vinden smaak en kwaliteit erg belangrijk. We maken alleen pure en gezonde producten, zonder toevoegingen zoals smaak-, geur- en kleurstoffen of bijvoorbeeld geraffineerde suikers. Hierdoor ontstaat een veel beter en lekkerder, maar helaas ook iets duurder product. Wij willen echter geen concessies doen aan kwaliteit omwille van een lagere (kost)prijs. Als we in een product geloven, dan kiezen we 100% voor kwaliteit.   

Yaguaantjes

yaguaantje

Wij vinden het heel belangrijk om onze financiële middelen zo goed mogelijk te besteden. Wij zijn niet afhankelijk van op winst jagende aandeelhouders en we zullen ook niet snel geld uitgeven aan onnodig dure marketingacties of reclame uitingen. Wij zoeken onze consumenten op, we willen met ze praten, één op één. Wij willen Yaguaantjes maken, dat vinden wij belangrijk. Eén Yaguaantje is veel meer waard dan een dure reclamespot. Daar investeren wij in! 

Gezondheid voor iedereen

Wij vinden het belangrijk om met onze producten en activiteiten mensen te inspireren om een gezonde levensstijl aan te nemen.

Karton vs Plastic

Yagua kiest al jaren voor een duurzame kartonnen verpakking. De reden hiervoor is het wereldwijde 'plastic probleem'. Een deel van het plastic wordt tegenwoordig weliswaar hergebruikt, maar dat is maar 5% van al ons plastic afval. Bovendien worden er nog steeds nieuwe flesjes, enz. gemaakt. Dat betekent wéér meer CO2 uitstoot en wéér meer plastic afval. Wij willen graag verantwoord ondernemen. Wij zijn 100% Nederlands en proberen de productie van onze producten zoveel mogelijk binnen Nederland of aangrenzende landen te organiseren. Dit levert korte transportlijnen met zo min mogelijk CO2 uitstoot.

Hoe het ooit begon!

THE YAGUA DREAM

Toen ik in 1999 besloten had om mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te beginnen had ik maar één droom, een gezond en uniek drankje te ontwikkelen. Mijn eerste stap was een onderzoekreis naar Zuid-Amerika. Na 6 weken rondreizen door Brazilië wist ik welke vruchten en plantenextracten ik nodig had. Terug in Nederland begon de zoektocht pas echt.

Meer lezen?

rood groen 

 

Onze producten

Yagua is een merk van Good Life International