enjoy-PaulsOppeppertje

Waarom dagelijks Detoxen? Wij geloven in detoxen en de zuiverende kracht van anti-oxidanten. We weten allemaal dat je niet elke dag zo gezond kunt leven als je zou willen. Soms heb je het te druk, is er weer een collega jarig, heb je geen zin om te sporten of simpelweg trek in een lekkere snack. Geen ramp, maar je lichaam vindt het wel fijn als je het een handje helpt al die afvalstoffen op te ruimen. Door dagelijks een gezond moment voor jezelf te pakken, maak je het je lijf makkelijker je slechte gewoontes te compenseren. Simpel toch?

De Yagua Coach

Met tips van de Yagua Coach creëer je je dagelijkse Wellness thuis !

Voor tips van de Yagua Coach zie onderstaande download

Eet, drink en leef....

Hét boek over er stralend en gezond uitzien! Niet door een dieet of door medische behandelingen, maar gewoon door te genieten van goede voeding!

"Een sinaasappel doet wonderen voor je huid en rode vruchten voeren afvalstoffen af uit je lichaam. Wil je, ook op latere leeftijd, sterke botten, drink dan geen pakken volle melk maar eet een handje rauwe noten per dag! Eieren zijn goed voor je ogen en van chocolade krijg je energie." Deze tips en veel meer vind je in dit informatieve en vermakelijke boek!

Packshot boek zonder achtergrond

Onze producten

Yagua is een merk van Good Life International